Detailing exterior

Detailingul exterior poate fi definit ca reconditionarea si protejarea diferitelor suprafete ale unui automobil.

Serviciile precare oferite de spalatoriile auto, se rasfrang asupra finisajului exterior, cauzandu-i zgarieturi, de aceea, dupa scurt timp de la cumpararea masinii, aceasta are un aspect imbatranit si uzat, desi poate avea putini kilometri.

Detailingul exterior este compus din mai multe etape: decontaminare, corectie vopsea (polish), degresare si aplicare protectie profesionala (ceramica / sealant sau ceara).

Timpul de executie al unui serviciu complet de detailing exterior variaza in functie de dimensiunea masinii si starea vopselei(lacului), putandu-se desfasura intre 3-5 zile.

DETAILING INTERIOR

Implică o curățare profundă a înteriorului automobilului.Interioarele de vehicule din ultimii ani cuprind o varietate de materiale, cum ar fi tapițerii sintetice, vinil, piele, diverse fibre naturale, compozite din fibră de carbon, materiale plastice și altele, ceea ce necesită utilizarea diverselor tehnici și produse de curățare.

Beneficiile detailiingului interior sunt: eliminarea bacteriilor si mirosurilor generate, petelor, hidratarea si curatarea pielii, protejarea si prelungirea duratei de viata a elementelor de interior oferind confort necesar soferului si pasagerilor.

Durata executiei este de 1-2 zile.

Sună acum pentru o evaluare gratuită la 0749 964 016 sau programează o vizită.

proiecte