Auto PDR susține cursuri de inițiere, specializare, perfecționare în tehnica PDR: îndreptarea îndoiturilor fără vopsire a loviturilor cauzate de grindină, lovituri în parcare, cât și lovituri mari.

Perioada de pregătire se va desfășura în cadrul atelierului Auto-PDR Iași și este variabilă în funcție de cunoștințele si abilitățile fiecăruia (experiența anterioară în domeniul auto, dexteritate, determinare, capacitate asimilare, etc).

Instructorul nostru are un background solid în domeniul auto, atât în îndreptarea fără vopsire PDR cât și în tinichigerie, ceea ce oferă posibilitatea de a cunoaște și folosi în mod corect vechile și noile tehnici de îndreptare. Acest curs oferă și posibilitatea de a înțelege materialele ce trebuie îndreptate (plastic, oțel, aluminiu).

Cursul se va desfășura “face to face” cu instructorul nostru, fiind acceptați maxim doi cursanți, deoarece fiecare dintre noi asimilează altfel informațiile primite. Deci instructorul este lângă tine opt ore pe zi, pentru ca tu să poți asimila informațiile și a exersa cât mai bine .

Vei dobândi cunoștințe despre cum să dezechipezi un element (facilitare acces spre lovitură), cum să folosești corect tijele și taburi (ventuzele) cu termoadeziv până la îndreptarea perfectă a loviturii , cum să evaluezi corect loviturile, cum să estimezi durata reparației, cum să obții forma legală de funcționare și colaborarea cu societățile de asigurări, etc. De asemenea, oferim asistență gratuită de fiecare dată când întâmpini o problemă și nu știi cum să o abordezi, plus consultanță gratuită la utilarea atelierului cu toate sculele de care ai nevoie.

Cursul se adresează și atelierelor clasice de tinichigerie vopsitorie care doresc să-și instruiasca tehnicienii, care vor dobândi cunoștințele necesare de a executa reparații ale pieselor de aluminiu tot mai întâlnite în industria auto, îndreptarea pentru vopsit a elementelor de caroserie din oțel eliminând astfel timpii de pregătire pentru vopsit, eliminarea chitului din procesul tehnologic ,rezultatul fiind o reparație de calitate realizată într-un timp scurt care nu va genera probleme ulterioare de garanție a lucrării.

 

Durata cursului poate fi variabilă în funcție de experiența anterioara.

Pentru mai detalii sună acum la 0749 964 016 sau rezervă un loc la Cursul PDR.